Ladie Mako es dedica a fer dibuixos i pintures pràcticament des de que té consciencia, sa mare la va veure de menudeta enganxar-se als colors d’una manera fascinant, d’aquesta manera la menudeta Mako va començar a rebre classes de pintura i dibuix, cosa que la feia molt feliç.

Quan ja va ser més gran i amb la incertesa del futur que s’anava obrint poc a poc davant dels seus ulls, se’n va adonar que la vida no és més que els camins que tries i com que ja sabia que era el que la feia feliç, va decidir cercar els camins dels llapis i les mans brutes.

Després d’una adolescència marcada per uns professors al·lucinants de batxillerat que li parlaren d’art i d’artistes i com que ja sabia que la vida no és més que els camins que tries i també sabia el que continuava fent-la feliç, va marxar del seu encisador poble per aprendre’n més i estudiar Belles Arts. A Altea i a València hi va conèixer un munt de gent nova com ella i va compartir vivències i històries precioses a més d’assabentar-se’n dels possibles nous camins que li quedaven encara per recórrer.

Finalment, a hores d’ara, la Ladie recorre  els camins de la il·lustració, fent xicotets treballs que l’omplin d’alegria. Així, aquest Blog li serveix per mostrar a tots la seua feina esperant que el camí que ha decidit traçar li siga ben llarg i li aporte moltes coses.

Anuncios

Un comentario »

  1. M’encanten les teues il·lustracions!!! ARTISTAAAAAAA! I la teua biografia també. Molt original! Ja cal que anem posan-te la catifa roja, llarga, però ben llarga, Ladie Artist!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s